Theycallmeacat

Tilbuds tid

Vi er endnu engang nået til den smukke jul, med massere af gaver, og lækker mad!

En ting der dog er endnu vigtigere i denne tid, er noget som kan få det til at krible i mine fingre ved tanken om det… JANUARS-UDSALG!!!!

Dette udsalg er en helt fantastisk tradition, hvor der er rig mulighed for at gøre sig nogle rigtig gode køb, som man normalt ikke ville have råd til.

Jeg sparer i øjeblikket sammen til en helt masse så jeg vil nok ikke gøre brug af udsalget så meget, selvom jeg plejer at spendere en formue i high-street butikkerne.

Jeg giver lige 5 råd til alle shopping-enthusiaster her i denne tid:

  1. Tænk på om købet kan betale sig. Er produktet ved at blive udsolgt eller er der mange tilbage, og er der derfor mulighed for at produktet bliver sat yderligere ned?
  2. Tænk på om du har brug for produktet. Køber du det fordi du har brug for det, eller fordi det er billigt?
  3. Tænk på din konto. Sæt et budget og lad være, at bruge mere. Det kunne jo være at du også havde brug for penge i næste måned.
  4. Tænk på om produktet er dig. Hvis du køber tøj, skal du holde fokus på din egen stil, for hvis det tøjet ikke er dig, for du det ikke brugt. Jeg taler af erfaring 😉
  5. Hav dit fokus på High-end. High-street kan du ofte få billigt. Invester i lækre kvaliteter, som holder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Theycallmeacat